?>

Kosten

Om contact te leggen met gebruikers van profielen op deze website zijn credits nodig. Met één credit kan je één bericht sturen. Ook zijn credits nodig om medegebruikers zogenoemde flirts te sturen. Voor één credit kan één flirt worden verstuurd. Credits kunnen via deze website worden aangeschaft. Voordat een transactie tot aanschaf van credits wordt aangegaan, vermelden wij bij de bestelling de toepasselijke prijs inclusief btw en de eventueel bijkomende kosten.

Credits dienen vooraf te worden betaald. De kosten van credits zijn als volgt:

Pakket Credits Prijs Prijs p.b.
Pakket XS 10 credits € 13,95 € 1,40
Pakket S 25 credits € 32,95 € 1,30
Pakket M 50 credits € 59,95 € 1,20
Pakket L 100 credits € 114,95 € 1,15
Pakket XL 200 credits € 219,95 € 1,10
Promo 5 credits € 2,99 € 0,60

Na een succesvolle betaling verkrijg je toegang tot alle functies van de website om alle foto’s behorende bij profielen te bekijken, geavanceerd te zoeken en wanneer er veel supporttickets openstaan, wordt aan uw supportverzoek prioriteit gegeven boven die van niet-betalende gebruikers van deze website. Echter houdt een succesvolle betaling niet in dat je ongelimiteerd berichten en flirts kan sturen. Dit hangt af van het aantal credits waarover je nog beschikt.

Herroepingsrecht:
De Gebruiker heeft het recht om de aankoop van credits binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen te annuleren (het herroepingsrecht). Indien de Gebruiker van de aangeschafte credits en de daaraan verbonden diensten binnen deze 14 dagen gebruik maakt, vervalt het herroepingsrecht

Restituties worden binnen 14 dagen nadat de Gebruiker kenbaar heeft gemaakt van het herroepingsrecht gebruik te willen maken op de door Gebruiker gebruikte betalingswijze terug gestort. Indien dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij een telefonische betaling, kan de Gebruiker een bankrekening doorgeven.

Een credit geeft je het recht om 90 dagen lang een bericht te sturen. Bij verwijdering van het Profiel, worden alle gegevens zoals berichten en openstaande credit tegoeden definitief verwijderd uit het systeem. De Gebruiker kan dan geen aanspraak meer doen op eventuele openstaande credit tegoeden.